پوره سیب زمینی با گوشت و پنیر، لذیذ و ساده
به گزارش سفر به مالزی، این غذا در همان ظرفی که پخته می شود سرو می شود و برای مجالس گزینه خوبی به نظر می رسد و می توانید در کنار دیگر غذا های خود آن را سرو کنید.
پوره سیب زمینی با گوشت و پنیر یکی از غذا های بسیار خوشمزه و ساده که از ترکیب پوره سیب زمینی با گوشت قلقلی و پنیر پیتزا تهیه می شود که طعم فوق العاده ای دارد و شما می توانید این ترکیب خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید. این غذا بسیار سیرکننده و پر کالری است و برای ناهار و شام مناسب است. شما می توانید با انواع سس ها بخصوص با سس تند سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با گوشت و پنیر
- سیب زمینی 4 عدد
- شیر 1/2 لیوان
- کره 50 گرم
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- پیاز 1 عدد
- رب 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به اندازه لازم
- پودر سیر 1 قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه پوره سیب زمینی با گوشت و پنیر
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی ها را بشویید به همراه کمی نمک و آب بگذارید تا بپزند. سپس از آب خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید و پوست بگیرید و صبر کنید تا خنک شود. بعد به کمک گوشتکوب برقی یا گوشت کوب دستی خوب بکوبید تا له و خمیری شود.
مرحله دوم
سیب زمینی پوره شده را به همراه کره و نمک خوب تفت دهید و بعد شیر را کم کم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا شیر جذب مواد شود و پوره خیلی نرم و لطیف شود. ظرف مورد نظر را آماده کنید و سیب زمینی را کف آن بریزید.
مرحله سوم
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به همراه گوشت و ادویه ها خوب هم بزنید و ورز دهید. از مواد گوشت قلقلی تهیه و داخل روغن سرخ و از تابه خارج کنید. داخل همان تابه رب را تفت دهید تا از خامی خارج شود. بعد پودر سیر را اضافه کنید، سپس 1/2 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید تا رب باز شود. کم کم که غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
حالا باید گوشت قلقلی را روی پوره بگذارید و رب غلیظ شده را بریزید و روی مواد را با پنیر پیتزا کاور کنید. در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا پوره بپزد و پنیر طلایی شود. برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر کته گوجه با مرغ، غذای محبوب و لذیذ برای همه را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پوره سیب زمینی با گوشت و پنیر
- می توانید کمی آرد نخودچی برای منسجم تر شدن مواد استفاده کنید.
- به دلخواه کمی جعفری روی مواد بریزید.
- برای پخت در فر برقی 160 و برای پخت در فر گازی باید روی 180 تنظیم کنید.
- دقت کنید پوره را زیاد نریزید وگرنه مواد بعد از پخت بالا می آید از ظرف بیرون می ریزد.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از گردشگری اشکنه به، غذای لذیذ مخصوص روزهای سرد را بخوانید.
منبع: پارسی دی
منبع: پیام دلتا