طرز تهیه واویشکا؛ غذای آسان و لذیذ گیلانی

به گزارش سفر به مالزی، واویشکا گوشت چرخ نموده، یک غذای سنتی و اصیل ایرانی از گیلان است که به راحتی و سریع تهیه می گردد و مواد اولیه ساده و در دسترس دارد. این غذای خوشمزه برای مهمانی ها مناسب بوده و تازگی مواد اولیه آن نقش مهمی در طعم لذیذش دارد. در ادامه با طرز تهیه واویشکا آشنا می شوید.

طرز تهیه واویشکا؛ غذای آسان و لذیذ گیلانی

طرز تهیه واویشکا لذیذ با گوشت

مواد اولیه؛ مناسب برای 4 نفر

موادمیزان
پیاز2 عدد
سیب زمینی2 عدد
فلفل دلمه ای4 عدد
روغن مایعبه میزان لازم
گوشت چرخ نموده300 گرم
ادویهبه میزان لازم

پیشنهاد مطالعه مقاله: طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ نموده و مرغ

طرز تهیه واویشکا با گوشت

  1. آماده سازی سیب زمینی

- سیب زمینی ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.

- آن ها را شسته و در صافی بگذارید تا آب شان گرفته گردد.

  1. آماده سازی پیاز و فلفل دلمه ای

- پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

  1. تفت دادن پیاز

- تابه ای روی حرارت بگذارید و میزانی روغن بریزید.

- پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند.

  1. اضافه کردن ادویه و گوشت

- فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه نموده و 2 دقیقه تفت دهید.

- گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

  1. اضافه کردن فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی

- فلفل دلمه ای ها را اضافه نموده و تفت دهید تا نرم شوند.

- گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و مخلوط کنید (یا رنده کنید) و به تابه اضافه کنید.

- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید آب گوجه کشیده گردد و گوشت پخته گردد.

  1. سرخ کردن سیب زمینی

- تابه ای دیگر را روی گاز گذاشته و میزانی روغن بریزید.

- سیب زمینی ها را سرخ کنید و کمی زردچوبه بیفزایید.

  1. نهایی کردن واویشکا

- وقتی آب واویشکا کشیده شد و به روغن افتاد، نمک اضافه کنید.

- واویشکا را با سیب زمینی ها سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه مقاله: چه غذاهایی را می توانید با گوشت چرخ نموده درست کنید؟

طرز تهیه واویشکا شمالی با بادمجان

مواد اولیه واویشکا با بادمجان و گوشت؛ مناسب برای 4 نفر

موادمیزان
پیاز2 عدد
بادمجان2 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
حبه سیر2 عدد
گوشت چرخ نموده250 گرم
رب گوجه2 قاشق غذا خوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان لازم
شوید خشک 1 قاشق چای خوری
ادویهبه میزان لازم

طرز تهیه واویشکا با بادمجان و گوشت

  1. آماده سازی بادمجان:
    • بادمجان ها را مکعبی خرد کنید.
    • به مدت 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید و چند مرتبه آب آن ها را عوض کنید تا تلخی شان گرفته گردد.
  2. تفت دادن پیاز:
    • پیاز را نگینی خرد کنید.
    • پیاز را با نمک، فلفل، و زردچوبه در روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
    • سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.
  3. پخت گوشت:
    • گوشت چرخ نموده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای گردد.
  4. سرخ کردن بادمجان:
    • بادمجان ها را روی دستمال بگذارید تا آب اضافی شان گرفته گردد.
    • سپس در تابه ای جداگانه سرخ کنید.
  5. ترکیب مواد:
    • بادمجان های سرخ شده را با گوجه فرنگی رنده شده و رب به مواد گوشتی اضافه کنید.
    • در ظرف را ببندید تا مواد کامل بپزند.
  6. نهایی کردن طعم:
    • در 10 دقیقه پایانی پخت، آبلیمو و شوید خشک را اضافه کنید.

طرز تهیه واویشکا با سویا

مواد اولیه؛ مناسب برای 4 نفر

موادمیزان
پیاز2 عدد
سیب زمینی2 عدد
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
روغن مایعبه میزان لازم
سویا300 گرم
ادویهبه میزان لازم
پودر آویشن2 قاشق
پودر سیر1 قاشق
پودر پاپریکا2 قاشق

طرز تهیه واویشکا سالم و گیاهی با سویا

  1. آماده سازی سویا:
    • سویاها را به مدت 20 دقیقه در آب خیس کنید تا کاملا نرم شوند.
  2. تفت دادن پیاز:
    • پیازها را نگینی خرد کنید.
    • پیازها را با کمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا سبک شوند.
  3. تفت دادن سویا و فلفل دلمه ای:
    • سویا را به همراه فلفل دلمه ای به پیازها اضافه کنید و خوب تفت دهید.
    • وقتی رنگ سویا قهوه ای شد، رب گوجه و آبلیمو را اضافه کنید.
    • پودر آویشن، پاپریکا و سایر ادویه های مورد احتیاج را به مواد بیفزایید.
  4. سرخ کردن سیب زمینی:
    • در یک تابه جداگانه، سیب زمینی ها را سرخ کنید.
  5. سرو واویشکا:
    • واویشکا را با سیب زمینی های سرخ شده سرو کنید.

این دستور واویشکا با سویا، گزینه ای مناسب برای گیاهخواران و حتی افراد غیرگیاهخوار است که در پی یک جایگزین سالم و خوشمزه هستند.

نکات مهم طرز تهیه واویشکا لذیذ

  • امکان تهیه واویشکا با گوشت مرغ، بوقلمون، یا جگر سفید
  • استفاده از گوشت های تکه ای و نگینی به جای گوشت چرخ نموده
  • استفاده از غوره یا گرد لیمو برای طعم دهی
  • سرو واویشکا با نان یا برنج
  • تنظیم میزان پیاز بر اساس ذائقه
  • جوشاندن گوشت سینه مرغ یا بوقلمون از قبل برای گرفتن بوی زهم

پیشنهاد مطالعه مقاله: طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر؛ ساده، آسان و خوشمزه

جمع بندی

در این مطلب، طرز تهیه واویشکا گیلانی را آموزش دادیم و نکات و ترفندهایی برای تهیه و سرو آن بیان کردیم. این غذای خوشمزه و مغذی با 250 کالری می تواند جایگزین مناسبی برای غذاهای فست فودی باشد و سفره تان را رنگی تر کند. واویشکا به راحتی تهیه می گردد و با طعم منحصربه فردش، انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان است. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و در صورت داشتن سوال یا احتیاج به اطلاعات بیشتر، در قسمت کامنت با ما در میان بگذارید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 15 مرداد 1403 بروزرسانی: 15 مرداد 1403 گردآورنده: tour-malaysia.ir شناسه مطلب: 1823

به "طرز تهیه واویشکا؛ غذای آسان و لذیذ گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه واویشکا؛ غذای آسان و لذیذ گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید