مقاله: طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله

به گزارش سفر به مالزی، حالا ماهی شکم پرتون حاضره فراموش نکنین که قبل از سرو نخ شکم ماهی رو بکشین … نوش جان

مقاله: طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله

حالا ماهی رو به آرومی برگردونین و با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگه هم سرخ کنین تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم بشه.

داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و وقتی حسابی داغ شدن ماهی رو بذارین داخل و با حرارت ملایم یه طرفش رو طلایی کنین.

حالا مایه داخل شکم ماهی رو درست کنین به این صورت که، سبزی های معطر خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن همین که کمی بپزنو بوشون بلند بشه کافیه.

حالا شکم ماهی رو با نخ مخصوص آشپزی بدوزین تا موادش در حین سرخ شدن بیرون نریزه و ماهی شکل خودشو حفظ کنه.

برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز نموده و کاملا تخلیه اش کنین و بشورینش. حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره. بهتره روی ماهی رو هم چند برش سطحی بدین تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.

منبع مقاله: طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله

انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: tour-malaysia.ir شناسه مطلب: 1371

به "مقاله: طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید