فواید میوه ها و سبزیجات قرمز

به گزارش سفر به مالزی، کاروتن موجود در بین میوه ها و سبزیجات قرمزرنگ می تواند خطر سرطان های ریه و پروستات را کاهش دهد.

فواید میوه ها و سبزیجات قرمز

رنگدانه های طبیعی مسئول رنگ قرمز میوه ها و سبزیجات هستند. افزودن آن ها به رژیم غذایی می تواند تاثیرات مثبتی بر بدن داشته باشد. لیکوپن، آنتوسیانین ها، بتاکریپتوکسانتین و بتاسیانین ها به میزان زیاد در مواد غذایی قرمز رنگ وجود دارد. به طور خاص، به نظر می رسد رابطه ای بین مصرف کاروتن موجود در میوه ها و سبزیجات قرمز و کاهش خطر سرطان های ریه و پروستات وجود دارد. برای بررسی جنبه های مختلف باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد، اما مطالعات اولیه امیدوارکننده بوده اند.هم اکنون، راهنما های غذایی در بسیاری از کشور ها افزودن مواد غذایی با رنگ های مختلف به رژیم غذایی را توصیه می کنند. برای افزایش خاصیت و قدرت غذا های خود می توانید استفاده از میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ زیر را مد نظر قرار دهید.

منبع: همگردی
انتشار: 7 فروردین 1400 بروزرسانی: 7 فروردین 1400 گردآورنده: tour-malaysia.ir شناسه مطلب: 1027

به "فواید میوه ها و سبزیجات قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید میوه ها و سبزیجات قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید