سرو هندوانه با پنیر پارمزان
به گزارش سفر به مالزی، سرو هندوانه با پنیر پارمزان شیوه ای جدید برای سرو این میوه به عنوان دسر است.

یک بشقاب هندوانه قرمز و شیرین را می توانید به عنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشته ها که هندوانه و خربزه، همواره جزیی از سفره ناهار یا شام بودند. همچنین این بشقاب هندوانه مناسب میان وعده برای دورهمی ها و مهمانی های عصرانه است. با خبرنگاران همراه باشید تا با سرو هندوانه به شیوه ای خاص و مجلسی آشنا شوید.
مواد لازم سرو هندوانه با پنیر پارمزان :
- هندوانه کوچک: یک عدد
- پوست لیموی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه: یک چهارم فنجان
- نمک: یک قاشق چای خوری
- پودر چیلی: یک قاشق چای خوری
- پنیر پارمزان به میزان لازم
- گشنیز خرد شده: نصف فنجان
- فلفل تازه به میزان لازم
طرز تهیه سرو هندوانه با پنیر پارمزان :
هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآورید؛ سپس آن را در قطعات مکعبی خرد کنید. برای این کار حتماً از تخته و چاقوی تیز بهره ببرید تا هم تکه های آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نیاید. برای اینکه دسر ظاهر بهتری داشته باشد، هندوانه ها را مانند هم خرد کنید.
تکه های هندوانه را در ظرفی ریخته، روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا نرم نشوند.
در کاسه ای پوست لیموی رنده شده، آبلیموی تازه، نمک و پودر چیلی را با هم مخلوط کنید.
از مخلوط روی هندوانه ها بریزید و به آرامی آغاز به هم زدن کنید تا مزه دار شوند؛ سپس روی آن ها پنیر پارمزان بپاشید. در آخر، مقداری فلفل تازه روی مواد بریزید و آن ها را در بشقاب مناسبی بکشید. مقداری پنیر پارمزان و گشنیز خرد شده روی دسر بریزید و آن را سرو کنید.
بهتر است این دسر را به اندازه مصرف آماده کنید و داخل یخچال نگه ندارید، چون اگر بماند طعم خود را از دست می دهد و بیات می گردد.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر شیک و مجلسی طرز تهیه دسر سوهان را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا