سرو هندوانه با پنیر پارمزان

به گزارش سفر به مالزی، سرو هندوانه با پنیر پارمزان شیوه ای جدید برای سرو این میوه به عنوان دسر است.

سرو هندوانه با پنیر پارمزان

یک بشقاب هندوانه قرمز و شیرین را می توانید به عنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشته ها که هندوانه و خربزه، همواره جزیی از سفره ناهار یا شام بودند. همچنین این بشقاب هندوانه مناسب میان وعده برای دورهمی ها و مهمانی های عصرانه است. با سفر به مالزی همراه باشید تا با سرو هندوانه به شیوه ای خاص و مجلسی آشنا شوید.

مواد لازم سرو هندوانه با پنیر پارمزان :

  • هندوانه کوچک: یک عدد
  • پوست لیموی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: یک چهارم فنجان
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • پودر چیلی: یک قاشق چای خوری
  • پنیر پارمزان به میزان لازم
  • گشنیز خرد شده: نصف فنجان
  • فلفل تازه به میزان لازم

طرز تهیه سرو هندوانه با پنیر پارمزان :

هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآورید؛ سپس آن را در قطعات مکعبی خرد کنید. برای این کار حتماً از تخته و چاقوی تیز بهره ببرید تا هم تکه های آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نیاید. برای اینکه دسر ظاهر بهتری داشته باشد، هندوانه ها را مانند هم خرد کنید.

تکه های هندوانه را در ظرفی ریخته، روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

در کاسه ای پوست لیموی رنده شده، آبلیموی تازه، نمک و پودر چیلی را با هم مخلوط کنید.

از مخلوط روی هندوانه ها بریزید و به آرامی آغاز به هم زدن کنید تا مزه دار شوند؛ سپس روی آن ها پنیر پارمزان بپاشید. در آخر، مقداری فلفل تازه روی مواد بریزید و آن ها را در بشقاب مناسبی بکشید. مقداری پنیر پارمزان و گشنیز خرد شده روی دسر بریزید و آن را سرو کنید.

بهتر است این دسر را به اندازه مصرف آماده کنید و داخل یخچال نگه ندارید، چون اگر بماند طعم خود را از دست می دهد و بیات می گردد.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، سفر به مالزی را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر شیک و مجلسی طرز تهیه دسر سوهان را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 12 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-malaysia.ir شناسه مطلب: 316

به "سرو هندوانه با پنیر پارمزان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرو هندوانه با پنیر پارمزان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید