30 هزار هکتار به وسعت باغات چهارمحال و بختیاری افزوده شد
به گزارش سفر به مالزی، معاون تولیدات گیاهی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در چهار دهه گذشته، 30 هزار هکتار به وسعت باغات استان افزوده شد.

جهت دریافت خدمات طراحی ویلاهای کوچک با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
به گزارش از ، حمیدرضا دانش معاون فراوریات گیاهی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در چهار دهه گذشته حدود 30 هزار هکتار به وسعت باغات استان اضافه نموده شد و سر جمع فراوری محصولات باغی به 190 هزار تن رسیده است.
او اضافه نمود: مجموع سطح باغات استان 42 هزار هکتار است که حدود 15 هزار هکتار از این میزان زیر کشت بادام و حدود هشت هزار هکتار نیز گردو است.
دانش با اشاره به توسعه باغات به عنوان یک عملیات آبخیزداری افزود: کشت درختان با توجه به موقعیت استان و سازگاری با منطقه انجام می گردد.
او ادامه داد: برای توسعه فضای سبز شهری از درختان غیرمثمر و یا مثمر جنگلی استفاده می گردد.
دانش همچنین با اشاره به اجرای طرح توسعه باغات دیم در اراضی شیب دار استان در مناطقی همچون لردگان، اردل و کوهرنگ گفت: هم اکنون یک هزار و 850 هکتار بادام دیم و 850 هکتار انگور دیم در اراضی شیب دار استان کشت شده است.
ف
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان