دسرها و شیرینی های معروف کشور آذربایجان Azerbaijan
به گزارش سفر به مالزی، شیرینی های معروف باکو
کشور آذربایجان و شهر باکو یکی از مقاصد گردشگری محبوب در میان ایرانیان است و هر ساله ایرانیان زیادی به آذربایجان سفر می نمایند. از آنجایی که آذربایجان کشور همسایه ایران است و فاصله نزدیکی دارد، سفر به این کشور سفری ارزان برای شما و خانواده تان خواهد بود. شهر باکو و کلا کشور آذربایجان علاوه بر جاذبه های طبیعی بسیار زیبا و مکان های تاریخی منحصر به فرد، مقصدی بسیار عالی برای امتحان کردن غذاهای خوشمزه و لذیذ نیز می باشد. غذاهای آذری نیز مانند غذاهای ایرانی آوازه ای بلند دارند و بسیار شبیه غذاهای ایرانی هستند. در ادامه همراه خبرنگاران باشید تا با شیرینی های معروف باکو بیشتر آشنا شوید.
- جاذبه های گردشگری باکو ، آذربایجان را بیشتر بشناسید
- پاییز برترین زمان سفر به باکو با تور آذربایجان
- آشنایی با هزینه های سفر به باکو
گوگال (Gogal)
گوگال یک نوع شیرینی سنتی تهیه شده از خمیر پف دار است که درون آن را با مواد مختلف پر می نمایند. این شیرینی در دو نوع شیرین و شور تهیه می گردد. برای مواد درون آن معمولا از مخلوط کره، آرد و شکر و یا مخلوط آجیل خردشده و شکر استفاده می گردد. برای تهیه این شیرینی از خمیر 9 و یا 12 لایه استفاده می نمایند، هر چه لایه های خمیر بیشتر باشد شیرینی تردتر و خوشمزه تر می گردد.
باقلوا (Pakhlava)
باقلوا هم دسر محبوبی است که از لایه های بسیار نازک خمیر و آجیل خردشده و عسل تهیه می گردد. از قدیم باقلواهای آذربایجان را به شکل لوزی برش می دادند و در وسطش آجیل می گذاشتند. مردم آذربایجان بیشتر در ایام عید نوروز باقلوا درست می نمایند.
بادام بورا (Badambura)
بادام بورا یکی از شیرینی های مخصوص آذربایجان است که بیشتر در باکو تهیه می گردد و اشکال مختلفی دارد و با شکر، دارچین و آجیل ریز خردشده پخته می گردد.
شکر بورا (Shekerbura)
شکربورا یکی از دسرهای پرطرفدار در آذربایجان است که در سراسر این کشور یافت می گردد. این دسر، پای های شیرینی هستند که داخل آن ها را بادام، فندق، گردو و مخلوطی از شکر و عسل پر نموده اند.
حلوا شکی (Shaki baklava - halva)
شهر شکی در آذربایجان خوراکی های بسیار خوشمزه ای دارد. علاوه بر آبگوشت معروفشان، حلوای بسیار لذیذی هم دارند. این حلوا که به آن باقلوای شکی هم می گویند از خمیر سرخ شده ویفر نازک، آجیل خردشده و عسل تهیه می گردد. این حلوا بسیار خوشمزه است و ارزش سفر به شکی را دارد.
منبع: تاپ تراول