10 ترفند ساده برای پف کردن کیک خانگی
به گزارش سفر به مالزی، کیک خانگی به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهم ترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن آن است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک را به شما خواهیم گفت.

به گزارش خبرنگاران، کیک خانگی معمولا به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهم ترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن کیک است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک را به شما خواهیم گفت.
1-برای این که کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی را که استفاده می کنید چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد اضافه کنید و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود.
2- قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند.
3-سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا و میزانی شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن هم بزنید. باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا آخر در یک راستا هم زده شود.
4-دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می گیرد.
5-فر را 20 دقیقه قبل از استفاده در دمای 170 درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود.
6-در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می گیرد.
7-باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید زیرا یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت های مختلف است.
8-قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
9-از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.
10-هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید.
- طرز تهیه خوشمزه ترین کیک فصل | نکات مهم و فوت و فن درست کردن کیک گیلاس