موسوی لاری: کاندیدا داشته باشیم در انتخابات شرکت می کنیم

به گزارش سفر به مالزی، عضو شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت: اگر کاندیدا داشتیم در انتخابات شرکت می کنیم و اگر نداشتیم به طور طبیعی لیستی نخواهیم داشت.

موسوی لاری: کاندیدا داشته باشیم در انتخابات شرکت می کنیم

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، عبدالحواد موسوی لاری در همایش سراسری شورای عالی سیاستگذاری جبهه اصلاح طلبان، با بیان اینکه اکثریت جامعه ما خواهان تغییر و اصلاح است، اظهار کرد: لیست دادن در این انتخابات منوط به این است که ما کاندیدا داشته باشیم. این یک حرف کاملا منطقی است و جای تفسیر ندارد.

انصاری: عالیس جای انتخابات را گرفته است

کرباسچی: اصولگرایان این بار کشور را به قعر دریا می اندازند

وی عملکرد وزارت کشور و هیأت های اجرایی در این دوره از انتخابات را بسیار بد خواند و توضیح داد: اینکه می گویند ما صلاحیت ها را احراز نکردیم چه حرفی است؟ ما در دوره های قبل هم مشکل داشتیم اما مطمئنا این دوره مسائل ما تشدید شده و به مراتب نسبت به دوره های قبل بیشتر است.

  • تعداد اصلاح طلبان ردصلاحیت شده
  • فهرست کامل نمایندگانی که کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم نشدند | چهره های مطرحی که دیگر در مجلس نخواهند بود

موسوی لاری ادامه داد: همینکه تا اینجا آمدیم و این شورا را تشکیل دادیم معنی آن شرکت در انتخابات است. شورای عالی جبهه اصلاح طلبان به عنوان نماد ائتلافی جریان اصلاحات است. این شورا نیروی جبهه اصلاح طلبان ایران اسلامی است.

وی تاکید نمود: استان ها و شهرستان ها آنالیز دقیق داشته باشند. شوراهایی که تشکیل نشده در اولین فرصت تشکیل شوند. اگر کاندیدا داشتیم شرکت می کنیم و اگر نداشتیم به طور طبیعی لیستی نخواهیم داشت.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 26 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-malaysia.ir شناسه مطلب: 139

به "موسوی لاری: کاندیدا داشته باشیم در انتخابات شرکت می کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موسوی لاری: کاندیدا داشته باشیم در انتخابات شرکت می کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید