قاتق گوشت، غذای محبوب کرمانی ها

به گزارش سفر به مالزی، برای شما طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شهر کرمان را داریم که قاتق گوشت نام دارد و مورد علاقه مردم شهر کرمان است و بهتر است شما هم یک بار آن را امتحان کنید.

قاتق گوشت، غذای محبوب کرمانی ها

قاتق گوشت یکی از خوراک های بسیار قدیمی است که در اطراف کرمان تهیه می گردد. این غذا مانند فلافل است که با گوشت ترکیب شده است. در تهیه اصلی این غذا مواد اصلی را باید در هاون های بزرگ سنگی آن قدر کوبید تا حسابی حالت چسبندگی پیدا نمایند و طعم هایشان با هم ترکیب گردد. اما از آن جا که هاون سنگی بزرگ در دسترس همه نیست می توانید به غذاساز اکتفا کنید و این خوراک خوشمزه کرمانی را تجربه کنید. با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قاتق گوشت

  • نخودنصف پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • چهار زیره (زیره سیاه، زیره سبز، بادیان رومی و تخم شبت) یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
  • سیب زمینی مکعبی خرد شده یک عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • ترخون خشک 3 قاشق سوپخوری
  • گوشت چرخ نموده 250 گرم

طرز تهیه قاتق گوشت

مرحله اول

نخود خیس خورده و آبکش شده را همراه یک عدد پیاز چهار قسمت شده در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا به شکل بلغور در آید. گوشت چرخ نموده را همراه چهار زیره و کمی نمک ورز دهید، سپس نیمی از زردچوبه و میزانی فلفل سیاه را به آن بیفزایید و با دست ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا نمایند.

مرحله دوم

از مایه آماده شده به میزان های کوچک بردارید و در دست به شکل شامی فرم دهید. شامی ها را در ظرفی بچینید و کنار هم بگذارید. پیاز دیگر را به صورت خلالی نازک خرد نموده و در قابلمه ای حاوی میزانی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف گردد. به سیب زمینی بقیه زردچوبه، کمی نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید تا سیب زمینی طلایی رنگ گردد.

مرحله سوم

رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی کمی روغن، تفت دهید تا خوش رنگ گردد، سپس آن را همراه یک لیتر آب به قابلمه حاوی سیب زمینی بیفزایید. شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید.

مرحله چهارم

کوفته ها را به آرامی و یکی یکی در آب در حال جوش بیندازید. پس از 10 دقیقه حرارت را ملایم نموده و در قابلمه را بگذارید. توجه داشته باشید هنگام پخت، آب باید روی شامی ها را بگیرد تا کاملا مغز پخت شوند. زمانی که سس به یک سوم رسید ترخون را به آن بیفزایید و پس از 3 دقیقه، قاتق گوشت را همراه آب آن در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه بورک با هرچیزی که در یخچال دارید! را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 تیر 1402 بروزرسانی: 1 تیر 1402 گردآورنده: tour-malaysia.ir شناسه مطلب: 1766

به "قاتق گوشت، غذای محبوب کرمانی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قاتق گوشت، غذای محبوب کرمانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید