اشتغالزایی صندوق کارآفرینی و امید برای 72 هزار نفر در کشور

به گزارش سفر به مالزی، خبرنگاران/کرمانشاه معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی و امید کشور گفت: با تسهیلاتی که طی دو سال اخیر پرداخت نموده ایم برای حدود 72 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

اشتغالزایی صندوق کارآفرینی و امید برای 72 هزار نفر در کشور

علی اصحابی در نشست خبری امروز (19 آبان) در کرمانشاه با بیان اینکه صندوق کارآفرینی و امید یک نهاد مالی و توسعه ای است که ساختار متمایزی نسبت به سایر بانک ها دارد، اضافه کرد: هدف اصلی این صندوق حمایت از کارآفرینان است و در تمامی مراحل فنی و تخصصی در کنار صاحبان کسب و کار خواهیم بود.

وی از صندوق کارآفرینی و امید به عنوان یک بانک پیشتاز در زمینه پرداخت تسهیلات یاد کرد و ادامه داد: طی دو سال اخیر 30 هزار طرح اشتغالزایی را که عمدتا مربوط به اشتغال روستایی و عشایر بوده پذیرش کردیم.

عضو هیات مدیره صندوق کارآفرینی و امید رقم پرداختی تسهیلات به این طرح ها را 1670 میلیارد تومان اعلام نمود و یادآور شد: با پرداخت این تسهیلات برای 72 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

به گفته اصحابی، بیشتر تسهیلات پرداختی مربوط به مناطق مرزی و کمتربرخوردار کشور بوده است.

وی از سهم 55 درصدی بانوان در دریافت این تسهیلات نیز اطلاع داد و یادآوری کرد: این امر به منزله حمایت از زنان برای ورود به فعالیت های مالی است.

به گزارش خبرنگاران، معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی و امید کشور با بیان اینکه 53 درصد تسهیلات پرداخت شده در بخش کشاورزی، صنایع تبدیلی، صنایع غذایی، دامپروری و گلخانه ها بوده، اضافه کرد: سهم بخش صنعت و معدن 31 درصد است و در سایر بخش ها مانند فناوری اطلاعات و استارت آپ ها، گردشگری و بومگردی (حمایت از 750 طرح بومگردی) و ... نیز تسهیلات خوبی پرداخت کردیم.

وی از آمادگی این صندوق برای پرداخت تسهیلات با کارمزد چهار درصد برای صاحبان ایده، واحدهای فناور و... اطلاع داد.

اصحابی با بیان اینکه تمام تسهیلات پرداختی بر اساس ظرفیت منطقه و اهلیت افراد پرداخت می گردد، مطرح کرد: این امر باعث شده 98 درصد تسهیلات پرداختی ما وصول گردد که رقم قابل توجهی است.

اصحابی در ادامه با بیان اینکه این صندوق علاوه بر پرداخت تسهیلات استراتژی های دیگری خصوصا در زمینه توانمندسازی مردم محلی و روستایی را نیز دنبال می نماید، از عقد تفاهم نامه همکاری با جهاد دانشگاهی کشور در همین زمینه اطلاع داد.

وی اضافه کرد: در قالب این طرح در 18 استان کشور مردم حدود 200 روستا را توانمند و برای آنها اشتغال پایدار ایجاد می کنیم که سهم کرمانشاه از این موضوع نیز 25 روستا است.

عضو هیات مدیره صندوق کارآفرینی و امید کشور استراتژی دیگر این صندوق را اجرای طرح های مشارکتی با همکاری مردم بر اساس مزیت های هر منطقه اعلام نمود و ادامه داد: تا کنون 118 طرح مشارکتی عمدتا در مناطق مرزی از جمله سیستان و بلوچستان، ایلام، کردستان، خراسان شمالی و جنوبی و ... اجرا کردیم.

اصحابی اظهار کرد: استراتژی دیگر ما راه اندازی صندوق های خرد محلی زنان با یاری اعتبار خود صندوق و همچنین اندوخته های مردم است که این کار را برای 1800 روستا با عضویت 42 هزار نفر انجام دادیم.

وی اجرای طرح هر روستا یک محصول و همچنین روستای بدون بیکار را از دیگر استراتژی های صندوق کارآفرینی و امید برشمرد که بر اساس مزیت همان منطقه اجرا می گردد.

اصحابی در سرانجام از استان کرمانشاه به عنوان یکی از استان های برتر کشور در زمینه جذب تسهیلات 198 میلیارد تومانی هم در بخش زلزله و هم در بخش اشتغال روستایی یاد کرد و اضافه کرد: این امر بیانگر ظرفیت خوب کرمانشاه در ایجاد کسب و کارهای جدید و همچنین همراهی مسئولین استان است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 11 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-malaysia.ir شناسه مطلب: 26

به "اشتغالزایی صندوق کارآفرینی و امید برای 72 هزار نفر در کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشتغالزایی صندوق کارآفرینی و امید برای 72 هزار نفر در کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید