این 6 سبزی را در آب پرورش دهید!
به گزارش سفر به مالزی، تزئینی فوق العاده برای سالاد می خواهید؟ دوست دارید سبزیجات تازه مصرف کنید؟
این 6 سبزی در آب دوباره رشد می نمایند!
پرورش دوباره سبزی ها از تکه های بی استفاده و دور ریختنی سبزیجاتی که مصرف می کنیم کار سرگرم نماینده ای است !
این سبزیجات برای مدتی در آب رشد مینمایند و برترین گزینه برای افرادی هستند که به علت مشکل کمبود فضا در خانه نمی توانند غذای مصرفی شان را خودشان پرورش دهند یا وقت پرورش سبزیجات در خاک را ندارند.
1- برگ های هویج
به جای دور انداختن انتهای سبز هویج می توانید آن را در ظرف کم عمق پر از آبی قرار دهید. ظرف را در نقطه نسبتا پرنوری بگذارید و منتظر رشد دوباره برگ های سبز هویج باشید! هر روز آب ظرف را عوض کنید. بعد از چند روز برگ های سبز کوچک خودنمایی می نمایند و تزئینی فوق العاده برای سالاد، پاستا و … می شوند!
2- پیازچه
نودل، سالاد، پاستا و بسیاری خوراک های دیگر هستند که می توان در آنها از پیازچه استفاده کرد. بهتر نیست که این پیازچه ها را خودتان در خانه پرورش داده باشید؟ تمام چیزی که احتیاج دارید یک پنجره آفتاب گیر، شیشه یا لیوان و پیازچه است!
ریشه پیازچه ها را در آب بگذارید و منتظر رشد مجدد برگ های سبز آنها باشید.
3- کرفس
این گیاه مفید به خاطر خاصیت دارویی که دارد از زمان های قدیم مورد استفاده مردم بوده است. برای رشد مجدد برگ های کرفس انتهای ساقه آن را در یک کاسه آب قرار دهید و بعد از سه یا چهار روز برگ های تازه را ببینید! سپس م یتوانید آن را مصرف کنید و یا دوباره آن را در گلدان کوچکی بکارید!
4- کاهو
مزه کاهوی تازه فوق العاده است! هر چند که رشد دوباره آن در آب احتیاج کلی شما به کاهو را رفع نکند اما کاری سرگرم نماینده و جالب است و کاهوی رشد نموده برای چند روز قابل مصرف است .
برای آغاز، برگ های کاهو را از سه سانتی متر بالای ساقه ببرید. ساقه را در ظرف آب قرار دهید و در جلوی پنجره آفتاب گیری بگذارید. آب ظرف را هر روز یا هر 2 روز یک بار عوض کنید و منتظر ظهور برگ ها باشید.
5- جوانه های سیر
برای پرورش ساقه و برگ های جوان سیر ابتدا حبه سیری با جوانه های سبز پیدا کنید و آن را درون کاسه ای قرار دهید. کاسه را تا ارتفاع سیر پر از آب کنید. در روز دوم یا سوم سیر آغاز به جوانه زنی می نماید و ریشه می زند. وقتی ارتفاع برگ ها به 10 سانتی متر رسید آنها را ببرید و در سالاد پوره سیب زمین یا هر غذای دیگری بهره ببرید.
برگ های سیر هم طعمی مانند خود سیر دارند. بعد از بریدن برگ ها سیر را همچنان در آب نگه دارید و 2 یا 3 بار دیگر از برگ هایی که مجدد رشد می نمایند بهره ببرید.
6- چغندر قند
این گیاه سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. جغندر قند آهن بیشتری از اسفناج دارد و ویتامین آ فراوانی دارد. برای رشد مجدد برگ های جغندر قسمت بالایی آن را (حدودا یک سوم جغندر) ببرید . لیوان یا کاسه ای را پر از آب کنید و چغندر را در آن قرار دهید و در جلوی یک پنجره آفتابگیر بگذارید. بعد از چند روز برگ های سبز و بنفش زیبای آن نمایان می شوند.
منبع: فوت و فن