یارانه 5000 دلاری دولت کانادا برای خرید خودروی برقی
به گزارش سفر به مالزی، از آنجایی که دولت کانادا برای تشویق مشتریان به خرید خودروهای برقی یاری پنج هزار دلاری می نماید، شرکت تسلاموتورز نیز تصمیم گرفته به منظور بهره مندی مردم این کشور از تخفیف دولتی، قیمت پایه تسلا 3 را کاهش دهد.
جهت دریافت مشاوره سفر با تور کانادا با دور زمین همراه باشید، سفر دل اگیز به شهرهای تورنتو و ونکوور را با ما تجربه کنید.
بسیاری از کشورهای دنیا قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به فراوری انبوه برسانند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت های خودروسازی در سراسر دنیا به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه های خود برای طراحی و فراوری خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی نمایند.
دولت های بسیاری به منظور افزایش اشتیاق مشتریان برای خریداری و استفاده از خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست همیشه مشوق و یاری های نقدی و تخفیف های قابل توجهی را در نظر می گیرند که از جمله مهم ترین آنها می توان به تخفیف پنج هزار دلاری دولت کانادا برای خرید خودروهای برقی استاندارد اشاره نمود.
طبق آخرین اخبار و گزارش های منتشر شده در وب سایت اتوبلاگ، حالا شرکت تسلاموتورز به منظور بهره مندی مشتریان خودروهای برقی تسلا 3 از یاری های دولت کانادا، تصمیم گرفته که قیمت پایه این مدل را در این کشور کاهش دهد تا بدین ترتیب بتواند سهم خود را در بازار این کشور افزایش دهد.
بر اساس این قانون، خودروهای برقی که در کانادا قیمتی کمتر از 45 هزار دلار کانادا معادل 34 هزار دلار آمریکا داشته باشند، مشمول این تخفیف می شوند این در حالیست که قیمت مناسب ترین نسخه تسلا 3 در این کشور حدود 35 هزار دلار بود و همین امر موجب شده بود تسلاموتورز نتواند در بازار فروش کانادا سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دهد؛ بنابراین به تازگی اعلام نموده است که قیمت پایه خودروی برقی تسلا 3 را در این کشور کاهش داده است تا بتواند به مشتریان و شهروندان کانادایی نیز امکان بهره مندی از تخفیف پنج هزار دلاری و مشوق های دولتی را فراهم کند.
کارشناسان و تحلیلگران متعددی بر این باورند که این استراتژی فروش می تواند تا حد زیادی میزان موفقیت تسلا در بازار کانادا را افزایش دهد، چراکه موجب خواهد شد هواداران محیط زیست و خودروهای برقی بیشتر به سمت و سوی خریداری و استفاده از این شرایط کشیده و جذب شوند.
دولت های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، فراوری و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه 2030 و نهایتاً تا دهه 2040 میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام نمایند.
منبع: خبر فوری